Nya arbetskläder till restaurangerna

Nya arbetskläder till restaurangerna

Publicerad
2018-09-13
Skribent
Redaktionen

Förra året fick det svenska varumärket Fristads, med affärsområdet Fristads Solutions, förtroendet att ta fram en ny kollektion med arbetskläder till all personal på O´Learys. Restaurangkedjan O’Learys har 130 restauranger i 12 länder, runt om i världen. I början av juli blev den nya kollektionen klar, vilken levererades till alla restauranger i juli.

– Just nu är vi inne i en expansiv fas och det är viktigt att O’Learys franchisetagare känner värde för pengarna. De ska känna sig nöjda med arbetsklädernas pris, passform, kvalitet och tillgänglighet, säger Annette Linderoth, inköpschef på O’Learys.
– Det är något som Fristads och den nya kollektionen har hjälpt oss med.

Den nya kollektionen består av jeans, t-shirts, pikétröjor, skjortor, basball-jackor samt kläder anpassade för kockar.