Ny chef för den europeiska verksamheten

Ny chef för den europeiska verksamheten

Publicerad
2018-09-06
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Nu är det Keiji Okamoto som är chef för den europeiska verksamheten hos Konica Minolta, med bas i Lagenhagen, Tyskland. Han tar över efter Ikuo Nakagawa, som lämna posten för att ta sig an en ny roll som Senior Executive Officer för Konica Minolta Japan, med bas i Tokyo, Japan.
Keiji Okamoto har varit verksam hos Konica Minolta i 30 år och har haft en rad ledande roller inom bl a strategisk planering och operativ verksamhet.

– Jag känner mig privilegierad att ta över ledarskapet för Konica Minolta Business Solutions Europe. Jag ser särskilt fram emot att fortsätta bygga vidare på den starka grunden i vår filosofi, om en verksamhet i ständig utveckling, säger Keiji Okamoto.
– Den har hjälpt oss att genomgå en omfattande förvandling, från kameratillverkare till en mångsidig leverantör av lösningar, som hjälper våra kunder att verka för den digitala eran.

Konica Minolta finns representerade hos dotterbolag och distributörer i över 80 länder i Europa och hade i mars 2017, över 9 700 anställda.