Modemässan i Paris

Modemässan i Paris

Publicerad
2018-09-12
Skribent
Redaktionen

På den internationella modemässan Avantex, 17-20 september i Paris, sker produktlanseringen av den revolutionerande enheten Embroline från Coloreel. Den är då klar för beställning och leveranserna börjar under fjärde kvartalet.

– Avantex är rätt plats för lansering av denna produkt, eftersom rätt personer är här och vi har en bra historia med mässan. Vi hade vår premiär här 2016, då vi presenterade tekniken och fick ett bra gensvar, säger Joakim Staberg, grundare av Coloreel.
– Nu är vi mycket glada att återvända i september för produktlanseringen av vår revolutionerande trådinfärgningsenhet.

Tekniken fungerar som så att den omedelbart färgar en vit textiltråd, när tråden är i produktion. Genom att färga en vit tråd under pågående brodering, ges möjligheten att skapa en unik brodyr utan begräsningar av färg.

 

 

Foto; Avantex