Holmbergs vinner Malmö Universitet

Publicerad
2018-09-12
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Det Malmöbaserade tryckeriet Holmbergs vinner ett avtal avseende publikationshantering till Malmö Universitet, som sedan den 1 januari bytte från att ha varit en högskola till att vara ett universitet. Avtalet mellan lärosätet och Holmbergs sträcker sig fram till och med 2022.

– Vi ser fram emot att fortsätta samarbeta med Malmö Universitet, för att tillsammans skapa framtidens publikationer, säger Pontus Erlandsson, försäljningschef för bokproduktion på Holmbergs.

Det nyligen påtecknade avtalet innebär att Holmbergstryckeri erbjuder stöd under hela arbetsprocessen, från beställarens offertförfrågan till tryckbart och onlinepubliceringsbart material. Inom avtalet kommer Holmbergs även arbeta med grafisk formgivning, layout och formatering. Holmbergs har sedan tidigare samarbetat med Malmö Högskola i över 10 år.