Folie & Papper lockar välkänd säljare

Folie & Papper lockar välkänd säljare

Publicerad
2018-09-13
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Folie & Papper Sweden AB fortsätter sin positiva utveckling och ökade omsättningen med 12% till drygt 30 miljoner kronor, enligt senaste bokslutet i april 2018.

– För innehavande räkneskapsår ser vi en ökning med 14%, säger Henrik Lindvall, ägare och VD på Folie & Papper.

Under året har teamet på Folie & Papper arbetat både hårt och målmedvetet, inte minst då en av säljarna var hos en branschkollega under en tid, för att sedan återvända till företaget med ny energi.

– Det är smickrande att kunna attrahera personal från de betydligt större drakarna i branschen med vårt sätt att arbeta; personlig service, kunnig personal, hög kvalitet och ett brett sortiment av material och maskiner från starka varumärken, fortsätter Henrik Lindvall.
– Vi satsar även på snabba leveranser och vårt unika lojalitetsprogram Folieklubben, vilket är otroligt uppskattat av våra trogna ägarledda kundbolag.

I augusti förstärktes säljteamet ytterligare med Tomas Petterson, som närmast kommer från Hexis. Tomas har, precis som Henrik Lindvall, Anders Jerksjö och Anki Hellberg på Folie & Papper, över 20 års erfarenhet i branschen och kompletterar teamet perfekt.
Tillsammans med Johan Nyholm kommer Tomas besöka och träffa kunder i framförallt södra Sverige.