Antalis organiserar om

Antalis organiserar om

Publicerad
2018-08-09
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Tidigare i år tillträdde en ny VD för Antalis AB i Sverige, det är Håkan Askenberger, som tidigare varit logistikchef med ansvar för Norden, Baltikum och Ryssland. Han tog över efter Lars Löfgren, som varit VD för Antalis i Sverige sedan september 2003.

– Detta var ett erbjudande och en möjlighet som inte gick att tacka nej till. Med ett starkt team omkring mig har jag stor tillförsikt och ser mycket fram emot att ta mig an denna utmaning, säger Håkan Askenberger.
– Vi har en enorm styrka som en av de största leverantörerna inom våra verksamhetsområden i Europa. Dessutom har vi en strategi för tillväxt som jag tror stenhårt på.

Bland satsningarna är förvärvet av förpackningsföretaget Alos, något som man tror på och Antalis kommer fortsätta satsa på områden som förpackning, visuell kommunikation samtidigt som vidareutvecklingen av affärerna inom papper fortgår.
Samtidigt utsågs Jonas Palmgren till rollen som ny affärschef.