Stadium lanserar nya konceptbutiker

Stadium lanserar nya konceptbutiker

Publicerad
2018-07-25
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Produktmedia

Under våren sjösatte Stadium Group ett fristående butikskoncept med fokus på sneakers, något som även fått en egen hemsida. Konceptet heter Sneakers Point och första butiken öppnades i köpcentrumet Linden i Norrköping den 22 mars.

– Vår tradition och vårt DNA bygger på att vi ständigt utmanar oss själva och branschen. Den här gången gör vi det lite annorlunda och satsar helhjärtat på skor, säger Karl Eklöf, VD på Stadium Group.
– Sneakers Point är en destination för oss alla som älskar sneakers och vill få tillgång till det hetaste utbudet.

Roger Palffy är ansvarig för det nya konceptet.

– Målgruppen för Sneakers Point är yngre personer som följer trender och älskar sneakers. Vi riktar oss till alla, men tror att många tjejer kommer gilla konceptet. Det handlar både om utbudet och utformningen av butikerna, som andas ung kvinnlig livsstil, säger Roger Palffy.