Digital etikettskrivare för korta serier

Digital etikettskrivare för korta serier

Publicerad
2018-07-18
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Japanska Epson presenterade i fjol den nya etikettskrivaren SurePress L-4533, vilken ersatte L-4033-modellen. Den nya skrivaren är avsedd för både små och medelstora etikettkonverterare som letar efter digitala utskriftsfunktioner samt kommersiella tryckerier som vill börja med paketering och etikettering.
Denna högautomatiserade skrivare har funktioner som bl a förbättrad bildkvalitet, högre utskriftshastigheter och snabbare behandling av variabeldata..

– Efter lanseringen av den tidigare SurePress-modellen har vi fört nära samtal med våra kunder och lyssnat på deras idéer om hur vi kan göra våra skrivare ännu bättre, säger Richard Garp, försäljningsansvarig för storformat på Epson i Sverige.
– L-4533 kombinerar några av de vanligaste förslagen med förbättringar i Epsons urskriftsteknik, för att skapa en ny skrivare som är snabbare, ger högre kvalitet och är ännu mer mångsidig, för ett bredare omfång av tillämpningar.

L-4533 använder förutom vitt bläck även SurePress AQ-bläckuppsättning med grönt och orange bläck, för att ge en bred färgskala och korrekt färgåtergivning av dekor- och specialfärger. AQ-bläck är vattenbaserat och gör utskrifterna skonsammare för miljön.