Designpris till Bio X

Designpris till Bio X

Publicerad
2018-07-26
Skribent
Redaktionen
Ämnen
3D

Red Dot Award är en internationell och oerhört prestigefylld tävling där produkter bedöms inom olika kategorier, av branschledande designers. Cellinks 3D-printer Bio X blev i början av april tilldelad ett av dessa designpris.

– Att få tilldelat Red Dot Award är en kvalitetsstämpel som visar att genom att designa sin produkt i samarbete med sin kund och att sätta deras behov i centrum, för att nå deras förväntningar lönar sig, säger Dr. Hector Martinez, CTO på Cellink.
– Detta är verkligen en produkt av hårt arbete från vårt team av hårdvara, mjukvara och vävnadsingenjörer. Vi är verkligen hedrade.

Bio X lanserades under 2017 och ska göra det enkelt för forskare och innovatörer inom medicinteknik att bygga upp komplex vävnad.