Svenskt e-tryckeri mot utländskt lågpristryck

Svenskt e-tryckeri mot utländskt lågpristryck

Publicerad
2018-06-13
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Åtta.45 Tryckeri är ett av Sveriges största tryckeriföretag och där ser man att den grafiska branschens försäljningskanaler är i förändring. De senaste åren har den svenska marknaden för grafiska produkter utsatts för hård konkurrens.

Fast på Åtta.45 har man antagit utmaningen. Med en ny digital strategi ska man ge de utländska aktörerna en match om vad man uppfattar som sin marknad.

Flipptryck.se är en svensk e-handelsbutik eller e-tryckeri för trycksaker. All produktion sker i Nordens modernaste och Svanen-certifierade tryckerianläggning, som är Åtta.45s stora anläggning i Järfälla, norr om Stockholm. Flipptryck är helt enkelt närproducerade trycksaker av svensk råvara till, vad man skulle kunna kalla, flippade priser.

– Vi vet att förutsägbarhet är något som våra kunder värderar högt. Därför har vårt mål varit att skapa en trygg onlinetjänst, förklarar Erik Mauritzon, VD på Åtta.45 Tryckeri AB.

Erik Mauritzon

Erik Mauritzon

Allt flipptryck.se producerar är av premiumkvalitet. Åtta.45 trycker affischer, broschyrer, visitkort, flyers, rollups, foldrar, popups, skyltställ mm. Här finns allt för kontoret, marknadsmaterial och butiksexponering. Helt enkelt det mesta som behövs för marknadsföring och kommunikation.

Åtta.45 Tryckeri har en kvalitetssäkrad tillverkningsprocess och är certifierade för ISO14001. Tillsammans med den nya e-handeln; flipptryck.se, skapar man för första gången möjlighet att beställa närproducerade svenska trycksaker online till konkurrenskraftiga priser.