Nytt på Olympus

Nytt på Olympus

Publicerad
2018-06-15
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Nu stärker säljaren Andreas Tegström upp säljteamet på Olympus säljkontor i Jönköping, han kommer från rollen som säljare och projektledare på reklambyrån Henrix Grafiska i Huskvarna. På sin fritid gillar han att idrotta, oavsett vilken idrottsgren det är.

– Styrkorna hos Andreas är hans kompetens inom pappersproduktion, där han har många års erfarenhet samt sitt omtyckta sätt hos kunder, skriver Linda Rosberg, VD på Olympus, i ett mail.

Till supportteamet i Västra Frölunda, Göteborg ansluter sig Kajsa Smith, som dessförinnan arbetade med innesälj och säljsupport på Papex, strax norr om Göteborg. Hon har med sin breda erfarenhet stor kunskap om produktutbudet på Olympus och värdesätter att ta med familjen ut och resa på semestern.
En annan före detta säljare på Papex har också börjat på Olympus Göteborgskontor; Yvonne Westberg. Produkterna har hon både djup och bred kunskap om och hon har en speciell finess med kunderna. Yvonne gillar att resa så ofta hon kan, annars blir det en god middag med ett väl utvalt vin.

https://www.folier.se/?utm_source=screenmarknaden&utm_medium=webannons&utm_campaign=allman