Fortsatta förvärv hos Antalis

Fortsatta förvärv hos Antalis

Publicerad
2018-06-01
Skribent
Redaktionen

Antalis stärker sin pappersverksamhet i och med förvärvet av Igepa i Sverige och Norge i slutet av maj. Tillsammans med de förvärv som gjordes 2015-2018 i Danmark, Sverige och Norge inom packaging och visual communication, konsoliderar denna affär Antalis position i Norden.

– Vårt mål är att vara en stark och långsiktig affärspartner till våra kunder och förvärvet ger ytterligare resurser till Antalis för att uppnå detta mål, säger Håkan Askenberger, VD för Antalis i Sverige, i en kommentar.

Igepa har en lång tradition i pappersbranschen, med ett brett sortiment av bestruket och obestruket papper samt grafisk kartong.

– Vi matchar varandra väl med produkter, distributionsnät, logistik och expertis. Tack vare detta förvärv kommer Igepas kunder få tillgång till ett bredare utbud av papper och kartong, säger Jonas Palmgren, Commercial Director på Antalis i Sverige.