Ett bredare samarbete

Ett bredare samarbete

Publicerad
2018-06-07
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Distributören Despec, med tillbehör till datorer, skrivare och kontorsmaterial, har samarbetat med teknikföretaget Epson i många år och nu utvidgar de båda företagen partnerskapet, vilket gör att Despec numer erbjuder Epsons B2B-sortiment av skrivare och scannrar.

– Det finns ett stort sug efter vår bläckteknik hos företag. Våra WorkForce-skrivare är mer kostnadseffektiva och mer miljövänliga än laserskrivare, säger Maths Arvesjö, Business Sales Manager på Epson i Sverige.
– Det fördjupade samarbetet med Despec är viktigt i vårt arbete att göra våra produkter än mer tillgängliga för den svenska marknaden.

Detta utökade samarbete är en tydlig indikator på vart marknaden är på väg; mot ett mer hållbart samhälle och arbetssätt.