Agfa Graphics och Siegwerk i samarbete

Agfa Graphics och Siegwerk i samarbete

Publicerad
2018-06-08
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

I ett nyligen inlett samarbete mellan Agfa Graphics och Siegwerks ska man utveckla UV-härdbara bläckfärger till förpackningsapplikationer och etiketter. Inom uppgörelsen så får Siegwerks ta del av bl a kundlistor, kunskap och tjänster inom UV-härdbart bläck för digitalpressar från Agfa Graphics.

– Den här strategiska överenskommelsen är perfekt för oss båda, säger Tom Cloots, kategorichef på Agfa Graphics.

Genom nära arbete ska man se till att ingen av företagens kunder störs under samarbetet, därför kommer Agfa under kommande månader fortsätta tillverka bläck åt Siegwerks. Men när affären är klar ska Siegwerks tillverka nytt högkvalitetsbläck i anläggningen i Frankrike och kunder världen över kommer kunna ta del av en ny produktportfölj.