Växjö DFF och Craft siktar mot Europa

Växjö DFF och Craft siktar mot Europa

Publicerad
2018-05-29
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Produktmedia

2014 grundades Växjö DFF som en renodlad dam- och flickfotbollsförening. På endast tre säsongen har klubben avancerat hela vägen till Damallsvenskan, efter en överlägsen serieseger i Elitettan 2017. Nu siktar klubben på att, tillsammans med Craft, etablera sig i högsta serien och även ta klivet ut i Europa.

– Det känns fantastiskt roligt att samarbeta med en klubb som fokuserar på dam- och flickfotboll. Vi har satsat väldigt mycket på vår Teamwear-kollektion och bl a tagit fram plagg specifikt utvecklade för damidrott, säger Stefan Persson, VD på Craft.
– Det ska bli mycket spännande att få vara en del av Växjö DFFs tuffa satsning både nationellt och förhoppningsvis, på sikt, även internationellt.

Enligt det nytecknade samarbetet mellan Craft och Växjö DFF, ska Craft leverera matchställ, träningsplagg och klubbkläder till samtliga lag i föreningen, ett samarbete som sträcker sig över fyra år fram till och med säsongen 2021.

– Det ska bli jätteroligt att jobba tillsammans med ett så bra svenskt varumärke som Craft. Märket andas kvalité och det känns spännande att bli varumärkets första partner i Damallsvenskan, säger Frida Andersson, försäljningschef i Växjö DFF. Extra roligt är att kollektionerna har anpassats efter dam- och flickspelare.