Summa förbereder för framtiden

Summa förbereder för framtiden

Publicerad
2018-05-16
Skribent
Redaktionen

Det belgiska varumärket Summa, som tillverkar efterbehandlingsutrustning, bjöd i början av mars in till diskussion i lokalerna i Belgien. På deltagarlistan var deras 20 bästa återförsäljare i Europa, däribland Color Systems.
Det som diskuterades var en ny satsning på ett bredare utbud och premiärvisningen av det nya skär- och fräsbordet i F-serien; Summa F1832, som kommer visas i drift på Fespa-mässan, 15-18 maj.

De nya produktionshallarna

Just nu ligger Summas fokus på sign och display, men diskussionen om framtida produkter berörde nya branscher; nu tittar man mot bl a förpackningar, textiler och andra typer av industriella applikationer.

Torbjörn Héden i samtal

– Det var kul att se den nya produktionslokalen för Summa F-series-borden, men mest intressant och givande var att få möjlighet att sitta ned med de utvecklingsansvariga och diskutera nya produkter, förbättringar och vilka branscher vi tror har mest potential, säger Torbjörn Héden, VD på Color Systems Scandinavia AB.

Color Systems Scandinavia AB, som arbetar med tjänster och produkter kring storformatsproduktion, är baserade i Vällingby, Stockholm och omsatte vid bokslutet 2016 närmare 41 miljoner kronor.

Klicka in på dessa länkar för att läsa om några av deras senaste event.

http://www.screen-marknaden.se/2018/04/go-bigger-hos-color-systems/

http://www.screen-marknaden.se/2017/11/color-systems-10-arsjubilerar/

http://www.screen-marknaden.se/2015/06/color-systems-blev-roland-bast/