Reklam påverkar vårt undermedvetna

Reklam påverkar vårt undermedvetna

Publicerad
2018-05-07
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Promotion

Två av de största neuromarketingstudierna i Norden har genomförts av PostNord, Neuros Inc och Ipsos. Samtliga 63 intervjuer i undersökningen gjordes med eyetracking och hjärnskanning, vilket tog ca 70 minuter per person.
Exempelvis framkommer det att fysisk kommunikation uppmärksammas mer och bör komma först, innan den digitala som orsakar högre kognitiv stress hos konsumenterna och i sin tur leder till negativa känslor. Den som arbetar med marknadsföring bör även tänka på skillnader i det digitala.

Sammanfattat är dock att både fysisk och digital reklam fungerar, men på olika delar av kampanjen.

Gå in på länken nedan för att läsa rapporten;
http://dm.postnord.se/ladda-hem-hela-rapporten-har-2/