Mimaki lanserar ny webbplats

Mimaki lanserar ny webbplats

Publicerad
2018-05-01
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Med fokus på obegränsade möjligheter har Mimaki, som är en av de ledande tillverkarna av storformatsskrivare och skärsystem, nyligen lanserat en helt ny Mimaki Europe-webbplats. Den nya sidan är utformad, för att ge besökarna en mer interaktiv och intuitiv användarupplevelse som inspirerar med oändliga applikationsmöjligheter med Mimakis breda utbud av digitala utskrifts- och skärlösningar.

– Hemsidor ska aldrig vara statiska; de behöver ofta uppdateras, säger Danna Drion på Mimaki Europe.
– Mimaki Europe har lanserat den här helt nyutvecklade webbplatsen genom att undersöka de mest aktuella och effektiva webbdesigntrenderna, samlat besökarnas återkoppling och skapat, det vi tror är, en mycket inspirerande upplevelse för besökarna.

– Man får snabbare och lättare tillgång till information om olika Mimaki-lösningar. Dessutom inspiration i form av ett stort antal applikationer, som kan ta det egna företaget till nya lönsamhetsnivåer och öka konkurrenskraften.
– Utöver det kommer vi att presentera mer pedagogiskt material, informativa bloggar och kundberättelser för en verklig kvalitetsupplevelse. Vi är också glada att presentera ett nytt företagsutseende med lanseringen av vår nya hemsida.

 

http://www.mimakieurope.com/