Lämnar bolaget

Publicerad
2018-05-04
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Sommaren 2013 grundades ifoodbag, som skapade en pappersbärkasse som håller varor kylda och frysta i upp till 24 timmar, av Karl Fallgren, utbildad civilingenjör och civilekonom.
Under sommaren 2017 valde han att sluta som VD för förpackningsföretaget och i slutet av februari i år, meddelade han att han skulle lämna sitt engagemang i bolaget helt.

– ifoodbag kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Jag är oerhört stolt över att ha drivit upp ett litet frö i form av en idé och vision. Nu går ifoodbag in i en ny fas och jag lämnar därför över till personer som har andra erfarenheter och som kan fortsätta att bygga företaget, säger Karl Fallgren.

Idag är det Robert Grenmark som sitter som VD på företaget, vilket han gjort sedan han tog över efter Karl Fallgren. Innan Robert Grenmark blev VD arbetade han som Executive Vice President Global Sales under drygt två års tid. Grenmark sitter med i många bolagsstyrelser och har tidigare även haft höga chefspositioner på bl a Estrella och Redbull.