AddExport visade upp Obelisk Foam

AddExport visade upp Obelisk Foam

Publicerad
2018-05-04
Skribent
Redaktionen

På Sign, Print & Pack Roadshow den 11–18 april, som gjorde nedslag i Karlstad, Göteborg, Malmö och Växjö, visade Karlstadsföretaget AddExport Sweden AB sitt flaggskepp Obelisk Foam Plotter.
Den beskrivs som en komplett lösning för efterbehandling av digitaltryckta, ultralätta skivmaterial.Obelisk Foam Plotter erbjuder skärning av ultralätta och kostnadseffektiva ljusskyltar, skyltar och profilbokstäver i det återvinningsbara materialet polystyren. Den skär med exakt precision i EPS- och XPS-skivor i tjocklekar upp till 100 mm.

– Vi ser ett otroligt stort intresse, för att enkelt kunna tillverka ultralätta ljusskyltar och 3D-skyltar. Med Obelisk Foam Plotter kan alla tillverka profilbokstäver, även de företag som idag inte har fräsmaskiner eller metallproduktion, säger Markus Ryberg, VD på AddExport till Screen&Marknaden.

– Obelisk tar liten plats och passar hos alla skyltföretag och monterbyggare. Tillverkning av skyltar i polystyren ger en kostnadseffektiv tillverkning, då materialet är billigt i förhållande till värdet på den färdiga skylten. Det finns helt enkelt möjlighet att tjäna pengar här.

Man har tidigare visat Obelisk Foam Plotter på mässan Sign, Pack & Print i Oslo, Stockholm, Odense och nu senast i Helsingfors. I Danmark blev Obelisk belönad med pris för Bästa Skylt och Expo-produkt.