Utbildningspremiär hos Bildväxlarna

Utbildningspremiär hos Bildväxlarna

Publicerad
2018-04-16
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

I mitten av december förra året hölls Sveriges första Arlon SLX Cast Wrap-utbildning för montörer hos Bildväxlarna i Kalmar; ett kundföretag hos R&D Spandex och som folierar mer än 650 fordon per år.
Utbildningen genomfördes av Piotr Ciński, världens bäste bilfolierare, och Anders Joki från Arlon. Deltagarna fick kunskap om helt ny teknik på ett lärorikt och proffsigt sätt. Den här utbildningen innehöll grundlig och tydlig information om det mesta; från rengöring till helfoliering och hur folien fungerar i värme och stretching mm.
Deltagarna fick också svar på sina frågor direkt.

– Att få en exklusiv utbildning av Piotr kändes fantastiskt. Och att se live från ett proffs, gör våra montörer ännu säkrare att hantera folien rätt, säger Joakim Lundin på Bildväxlarna.

Arlon SLXTM Cast Wrap är en repositionerbar gjuten film med FLITE TechnologyTM för hel- och halvfoliering av fordon. Arlon erbjuder också utbildning på plats, för att visa kundnyttan och hur man får ut 100% av materialet. Utbildningen kan anpassas från nybörjare till avancerad och man kan alltså få en skräddarsydd utbildning för montörerna oavsett erfarenhet.