Thomas Körmendi tar över chefsrollen

Publicerad
2018-04-04
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Niels Petter Wright, VD och koncernchef på Elopak i Norge, får från och med den 1 april en efterträdare vid namn Thomas Körmendi. Elopak är en internationell tillverkare av pappersbaserade förpackningar för flytande livsmedel.

– Med rekryteringen av Thomas Körmendi har vi säkrat en internationell profil med solid kunskap om branschen, för att realisera Elopak-gruppens strategiska ambitioner, säger John Giverholt, styrelseordförande på Elopak.
– Jag ser fram emot samarbetet med Thomas för att vidareutveckla och stärka Elopak.

För tillfället är Thomas VD för det norska företaget Kezzler, som arbetar med digitalisering av förpackningar. Sedan tidigare har han närmare 20 års erfarenhet inom Tetra Pak och kommer senast från rollerna som vVD och chef för norra Europa.