Startup-företaget öppnar i Japan

Startup-företaget öppnar i Japan

Publicerad
2018-04-17
Skribent
Redaktionen
Ämnen
3D

Det svenska företaget Cellink, som har skapat ett av världens första universella biobläck för 3D-bioskrivare, öppnade den första februari ett nytt kontor på Kyoto-universitet, i Kyoto, Japan.
Beslutet att öppna ett kontor i Japan, kommer från den stora efterfrågan på Cellinks teknik och den snabba partnerskapstillväxten i Asien.

– Innan vi började samarbetet med Kyoto-universitetet beundrade vi deras framgång, hårda arbete och engagemang för att påverka den medicinska forskningen, säger Tomoko Bylund, försäljningschef för Asien på Cellink.
– Nu när vi kan arbeta tillsammans med andra lysande sinnen runtom i världen, är det endast himlen som sätter gränserna.

– Vi är mycket exalterade över vad vi kommer kunna uppnå tillsammans och vi ser fram emot att ansluta oss till våra asiatiska partners oftare.

Kyoto-universitetet grundades redan 1897 och är ett av de främsta forskningsinstituten i hela Asien. Flertalet nobelpristagare och andra vinnare av stora priser har kommit just från detta universitet.

https://www.folier.se/?utm_source=screenmarknaden&utm_medium=webannons&utm_campaign=allman