Premium i ny design

Premium i ny design

Publicerad
2018-04-26
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

Marabou lanserar en ny kostym till sin mörka choklad Marabou Premium, en design som matfotografen Susanna Blåvarg har varit med att skapa. Susannas bilder på förpackningarna fokuserar på chokladens unika texturer och naturliga ingredienser.

– Vi är stolta och glada över att få jobba med Susanna Blåvarg i detta unika designprojekt. Hon är en fantastisk fotograf och har hjälpt våra produkter att komma till liv på ett spännande sätt, säger Åsa Liakos, produktchef på Marabou Premium.
– Det har varit oerhört spännande och roligt att jobba med Marabou Premiums nya förpackningar. Att få jobba med ett superproffsigt team, högkvalitativa produkter och utmanande designlösningar, det är fantastiskt, säger Susanna Blåvarg.

Marabou Premium lanserades första gången år 2002 och förutom bilderna på förpackningarna har varumärket även fått en ny logotyp.

https://www.folier.se/?utm_source=screenmarknaden&utm_medium=webannons&utm_campaign=allman