Årets franchise 2017

Årets franchise 2017

Publicerad
2018-04-27
Skribent
Redaktionen

Lars Sims som är försäljningschef på Skyltstället Falun/Borlänge har tilldelats ett pris för hans effektiva försäljningsarbete, alla dagar och tider under året. Mycket på grund av att hela verksamheten ledordet; tillgänglighet, vilket är Skyltställets värdegrund.

– Lars Sims lyckas hitta affärer i varje samtal med sina kunder och lägger aldrig personliga aspekter i vägen för verksamheten, skriver Samuel Eriksson, koncernchef på Eriksson Business Group, som äger Skyltstället, i motiveringen.
– Skyltstället Falun/Borlänge och Lars Sims har en verksamhet med mycket god lönsamhet, med många återkommande kunder, vilket är ett tydligt bevis på ett gott arbete.

https://www.folier.se/?utm_source=screenmarknaden&utm_medium=webannons&utm_campaign=allman