Skandinavisk design lockar

Skandinavisk design lockar

Publicerad
2018-03-30
Skribent
Redaktionen

När Stockholm Furniture & Light Fair avslutades på helgen den 10 februari, kunde arrangörerna konstatera att 31% av besökarna kom från utlandet. Besökarna representerade 100 länder, något som ökat från 80 länder året innan och 60 länder 2016.

– Det är fantastiskt att vi växer stadigt på den internationella designarenan. Vi ser att intresset för mässan och skandinavisk design ökar och framför allt sprider sig utanför Europas gränser, som till USA, Kina och Japan, säger Cecilia Nyberg, projektchef för mässan.
– Vi är också mycket glada över alla de positiva signaler vi fått från både nationella och internationella besökare. Många har pratat om den höga kvaliteten som mässan håller och om den öppna atmosfären.

 

 

Foto ; Mathias Nero