Nyrekrytering till Digital Signage Solutions

Publicerad
2018-03-27
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Niclas Ahlund är ny account manager på skyltföretaget Digital Signage Solutions och kommer direkt från Clas Ohlson, där han ansvarade för bl a konceptutveckling. Med 20 års erfarenheter inom Clas Ohlson har Niclas en gedigen retail-erfarenhet av projektledning, skärmlösningar och mjukvara.

– Niclas är en nyckelrekrytering för att stärka vår position på marknaden ytterligare. Hans breda kunskap och erfarenhet inom digital skyltning i butik, blir en stor tillgång för oss som ett expanderande bolag, säger Mikael Vestin, VD på Digital Signage Solution.
– Niclas har helt rätt bakgrund och kommer tillföra mycket, både när det gäller att utveckla våra affärer, hitta nya kunder och att förvalta våra fantastiska befintliga kunder.

Niclas tillträdde sin nya tjänst den 1 februari.