En lillebror från Agfa Graphics

En lillebror från Agfa Graphics

Publicerad
2018-03-15
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

På C!Print 2018 i Lyon, Frankrike avtäcktes den nya storformatsskrivaren Anapurna H1650i LED, från tillverkaren Agfa Graphics. Denna hybridskrivare är i det mindre formatet med 1,65 m i bredd, anpassad för skylt- och displayföretag. Anapurna H1650i LED är en UV-printer utrustad med den senaste LED-tekniken, precis som storebror Anapurna H2050i.
LED-härdning tillsammans med Agfas prisbelönta bildkvalitet, bläcksparande egenskaper och möjlighet till att printa med vit färg. Detta ger skrivaren lika bra utskrifter som med en större Anapurna-maskin, men till ett väsentligt lägre pris.

– Hybriden Anapurna H1650i LED designades som ett robust, kvalitativt och mångsidigt alternativ för storformatstryckare, berättar Philip Van der Auwera, produktchef på Agfa Graphics.
– Även fast den är mindre, är den utrustad med funktioner som oftast bara är standard på större modeller, bl a; automatisk huvudhöjdsinställning och ett anti-kraschsystem. H1650i drivs av vår programvara Asanti, vilket bidrar till högkvalitativa och konsekventa utskrifter.