Bokförlaget får nya chefer

Bokförlaget får nya chefer

Publicerad
2018-03-02
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Kyrkans bokförlag Verbum får tre nya chefer; en försäljnings- och marknadschef, en opinionschef och en utgivningschef. Annika Waldenström, som senast kommer från Hakon Media, är ny försäljnings- och marknadschef.

– Vi är stolta och glada över att Annika Waldenström börjar hos oss på Verbum. Med sin erfarenhet och kompetens från tidningsvärlden, med utgivning mot en målgrupp med höga krav, känns det fantastiskt bra att få Annika med i organisationen, säger Fredrik Lanerfeldt, VD för Verbum.

Jonas Eek är ny senior advisor på Verbum och opinionschef för Kyrkans Tidning.

– Vi är så glada för denna fantastiska förstärkning. Jonas Eek kommer att driva Kyrkans Tidning framåt på många sätt. Inte minst genom att ytterligare stärka vår röst i både den inomkyrkliga debatten och samhällsdebatten, säger Inger Wallin, chefredaktör på Kyrkans Tidning.

Jonas Eek har varit utgivningschef på Verbum sedan 2013. Han är präst och har tidigare arbetat som domkyrko- och stiftsteolog i Göteborgs stift. Ny utgivningschef blir istället Kristina Wänbom, som närmast kommer från rollen som redaktionschef på Verbum.

– Med dessa förändringar stärker vi Verbums utgivning och varumärke ytterligare, avslutar Fredrik Lanerfeldt.

Annika Waldenström