TV TecStyle Visions 2018

TV TecStyle Visions 2018

Publicerad
2018-01-10
Skribent
Redaktionen

På en yta av 25 000 kvm kommer drygt 11 000 besökare möta upp till 270 utställare, mellan 15 och 18 februari på mässan TV TecStyle Visions i Stuttgart, Tyskland. Sedan premiären år 2000 har denna tredagarsmässa blivit Europas ledande mässa inom textil efterbehandling och promotion. Här kommer de senaste nyheterna presenteras; från tryck och brodering på textil, till olika tekniker av dekoration.

Det kommer även bjudas på flertalet föreläsningar och presentationer, från experter inom kläder, textiler, dekoration och marknadsföring. Under mässans tre dagar kommer hela 23 ämnen diskuteras; computer-to-screen-tekniken inom screentryck, DTG-tryck, stansning, broderi, IT-lösningar, med flera. Nytt för årets mässa är paneldiskussionerna, som granskar de ekologiska, ekonomiska och sociala aspekterna av hållbarhet inom textilområdet.
Förutom allt detta kommer en tävling hållas, där deltagarna har fått chansen att skapa en T-shirt. Vinnaren, som utses av en jury från mässans styrelse, får ta emot ett pris på 3 000 euro på kvällen efter första mässdagen.
Mässan är en del av mässkvartetten Expo 4.0, som består av; TV TexStyle Visions, Wetec, GiveADays och POS Masters, som arrangeras samtidigt i Stuttgartmässan.