Stadium organiserar om

Stadium organiserar om

Publicerad
2018-01-29
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Ekonomi

Sportartikelskedjan Stadium delade under hösten företaget i två delar, under Stadium Group; Stadium AB och Stadium Outlet. Karl Eklöf står kvar som VD för koncernen, men internrekryteringen ger plats åt Magnus Wåhlander som ansvarig för Stadium AB.

– Förändringarna innebär att jag frigör mer tid för att arbeta med våra övergripande strategiska frågor och affärsutveckling. Vi har utmanat branschen i över trettio år och har inga planer på att sluta göra det nu, säger Karl Eklöf, VD för Stadium Group.

Magnus Wåhlander har tidigare varit HR-chef, landschef, utbildningsansvarig och regionchef på Stadium. Daniel Löfkvist är ny landschef för Sverige och Anders Bejsy fortsätter som VD för Stadium Outlet.

Karl Eklöf