Epson med ett nytt flaggskepp

Epson med ett nytt flaggskepp

Publicerad
2018-01-24
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Epson presenterade under hösten den nya textilskrivaren SureColor SC-F9300. Flaggskeppet har den nya tekniken Epson Precision Dot för färgsublimering med halvtonsmodul, uppslagstabeller och micro-weave som förbättrar utskriftskvaliteten avsevärt och gör det enkelt att få exakt det resultat användaren eftersträvar.
Den nya skrivaren ersätter SC-F9200, har en utskriftshastighet på 108,6 kvm/h och en upplösning på 720 x 1 440 dpi.

– Det är en utmaning att förbättra en produkt som redan är mycket tillförlitlig, snabb och högkvalitativ, men med SC-F9300 har vi ändå lyckats, säger Richard Garp, försäljningsansvarig för storformat på Epson i Sverige.
– Den är snabbare och hanterar tunna underlag på ett bättre sätt. Den är dessutom bättre på att undvika trassel och andra vanliga matningsproblem. Epson erbjuder helt enkelt en komplett lösning med skrivare, bläck, sublimeringspapper, programvara och support.

Den nya SC-F9300 levereras med Oeko-Tex Eco Passport-certifiering och har klarat det japanska AZO-testet för hushållsprodukter, vilket innebär att kläder och textiler som produceras i skrivaren är säkra att bära för både vuxna och barn.
Eco Passport-certifiering är ett system av Oeko-Tex där leverantörer av textilkemikalier kan demonstrera att deras produkter kan användas i hållbar textiltillverkning.