Världsstjärnan i samarbete med Reebok

Världsstjärnan i samarbete med Reebok

Publicerad
2017-12-13
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Produktmedia

Hon är känd för sin starka och passionerade röst, som underhåller tiotusentals människor när hon uppträder på scenen. Hon når flera miljoner genom sin unika stil och sitt prisbelönta artisteri. I september blev det klart att hon, Ariana Grande, ansluter sig till gänget som representerar Reebok.

– Liksom Reebok står jag upp för människors olika sätt att uttrycka sig, fira sin individualitet och flytta gränser. Jag är en förespråkare för att människor ska acceptera sig själva som de är, säger Ariana Grande.
– Reeboks budskap om att möjliggöra och uppmuntra självtro och självförbättring är något jag själv lever för. Jag är hedrad över att samarbeta med ett varumärks vars uppdrag är att inspirera människor att vara den bästa versionen av sig själva.

Ariana kommer ge sin unika röst till Reebok-kampanjer under det kommande året.

– Vi på Reebok tror att potential är obegränsad och Ariana inger förtroende hos en yngre generation, som uppmuntrar att ta risker, att misslyckas, att fortsätta kämpa, att utmana konventioner, bryta barriärer och komma på fötter igen, säger Nicolas Nath, Brand Activation Direktor på Reebok.
– Vi är väldigt glada att Ariana ansluter sig till vårt community och hjälper oss uppmuntra människor över hela världen att omfamna sig själva.