Lyckad dag på Sericomex

Lyckad dag på Sericomex

Publicerad
2017-12-29
Skribent
Redaktionen

Ännu ett lyckat öppet hus har anordnats av Sericomex. Det var mycket folk och god stämning, som kom att prägla denna höstdag. Sericomex hade valt att fokusera på att visa nyheter i sin produktportfölj, men också ge lite förhoppningsvis ny kunskap.

 

Den här gången presenterade Sericomex sitt nyfunna samarbete med Flexa och berättade om ett spännande utbud inom efterbearbetningsmaskiner. Representanter från Flexa höll en kort presentation om deras möjligheter och visade samtidigt upp laminatorn Easylite.

Därefter visades Grafityps nya glidbara printfolie Grafiprint AE38C, med hands-on träning för de som ville pröva på. En bra, spännande och prisvärd folie med hög glidbarhet, för att underlätta och förenkla 3D-applicering. Responsen har varit mycket bra och det handlar om ett mycket intressant alternativ med tanke på både kvalitén och prisbilden.

Även Onyx fanns på plats och gick igenom nyheter i sin senaste version. Det blev en ganska lång frågestund, där Onyx fick möjligheten att skarpt visa möjligheterna med sin rip-lösning.

Dessutom visade Sericomex upp sin trotjänare Mutoh ValueJet 1638X samt en maskin ur deras UV-sortiment, nämligen Mutoh ValueJet 1626UH. Många fascinerades av möjligheten att enkelt kunna printa vitt och lack; något som öppnar upp för nya affärsmöjligheter.

– En positiv och bra dag för oss alla med mycket kunder och många bra frågor och funderingar. Vi är mer än nöjda med det intresse som visades för Sericomex och våra produkter, påpekade Martin Möllborn.
– Det visar också på vikten med att fortsätta utveckla detta koncept och ge kunderna möjlighet att under några få timmars tid få mer idéer och kunskap om vad som är möjligt att göra.