En ny mässa

En ny mässa

Publicerad
2017-12-12
Skribent
Redaktionen

Till en bransch som växer och utvecklas i rask takt, lanseras den nya mässan inom additiv tillverkning; Elmia 3D. Tillsammans med fem andra mässor, går Elmia 3D som ytterligare ett ben av produktionsmässorna; Elmia Polymer, Elmia Automation, Elmia Verktygsmaskiner, Elmia Plåt samt Elmia Svets och Fogningsteknik.

– Här får leverantörer av maskiner, material och produktionsutrustning inom additiv tillverkning, möjlighet att visa sina lösningar i drift, säger Tanja Lundberg, projektledare på Elmia.
– Produktionsmässornas besökare kommer bl a hit för att undersöka nya metoder och tekniker. Med Elmia 3D breddar vi utbudet ytterligare.

– Det känns oerhört kul och spännande att få lansera en helt ny mässa för industrin. Det är en satsning vi gör nu och ett steg i vårt aktiva, strategiska arbete för att bli Nordens viktigaste aktör för mässor inom tillverkningsindustrin, säger Stefan Gustafsson-Ledell, sektorchef industri på Elmia.

https://www.folier.se/?utm_source=screenmarknaden&utm_medium=webannons&utm_campaign=allman