Vid val av packtejp

Vid val av packtejp

Publicerad
2017-11-21
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Förpackning

När du, som företagare, ska skicka ut varor till kund ska de givetvis packas i rätt typ av förpackning, men du ska även tänka på att försluta förpackningen rätt. Det finns en uppsjö av förslutningsmetoder, men vanligast är att använda packtejp.
Där kommer ett litet problem, om man nu kan säga så. För det finns nämligen tejp för alla typer av tillfällen och till de flesta underlagen; matt, tunn, tyst tejp… stark, genomskinlig, miljösmart och tejp som går snabbt att tejpa med.

Vid valet av packtejp finns ett par viktiga frågor att ställa sig själv; vilket material ska jag tejpa på? Hur mycket tejp använder jag? Skapar min nuvarande tejp något problem? Vad vill jag att tejpen ska förmedla?

Avisera har skapat en liten guide för den som står i valet av packtejp;

Klicka här för att komma till gudien