Styr du verkligen ditt företag?

Styr du verkligen ditt företag?

Publicerad
2017-11-23
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Ekonomi

Den före detta revisorn, men idag affärsutvecklaren tillika ekonomisk PT, Kicki Westerberg, har skrivit en bok som heter; Bygg ditt drömföretag.
Denna litterära guide handlar om hur man hindrar företaget att ta över makten från en själv.

– Det gäller att ta kontroll över sitt liv som företagare. Att inte låta sig bli fångad av det dagliga, operativa eller av andras förväntningar. Alla företagare borde stanna upp och fråga sig; är det du som styr ditt företag eller styr företaget dig, säger Kicki Westerberg, affärsutvecklare.

– Går det verkligen som du vill? Saknar du en tydlig plan? Det handlar om att ta ett steg tillbaka och ta sikte på det man verkligen vill. Sedan, steg för steg, driva företaget i den riktningen.
– Detsamma gäller egentligen de som ännu inte startar sitt företag. Lägg en tydlig plan för hur du ska skapa ditt drömföretag. Låt inte slumpen råda.

Företagare får genom boken en verktygslåda, för att kunna utvärdera sina idéer och sitt företag och sedermera ta reda på vad man verkligen brinner för. Steg för steg hjälper Kicki Westerberg läsaren att lägga upp en tydlig plan och hitta en hållbar strategi.

Nyckeln till framgång är att förstå sina egna behov, sina mål och vad kunderna behöver. Boken, som är utgiven av Förlag Roos Tegner, finns att köpa sedan september.

https://www.folier.se/?utm_source=screenmarknaden&utm_medium=webannons&utm_campaign=allman