Nytt på Sandryds

Nytt på Sandryds

Publicerad
2017-11-16
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Kungsbackabaserade Sandryds fortsätter att utöka sin innesäljsavdelning och har under året förstärkt teamet med två nya innesäljare.

Hannele Kristensen har tidigare arbetat inom telekombranschen som säljassistent, produktkoordinator och ordermanager. I sin tjänst på Sandryds jobbar hon både med egna kunder samt tar emot order via telefon och mail. Hannele talar dessutom flytande finska och kommer därmed att arbeta en del mot finska marknaden. Hon ser fram emot att bygga upp spännande kundrelationer med sina kunder och hoppas kunna öka servicen mot vårt grannland Finland.

Olivia Vindrot har arbetat på Sandryds i 1,5 år, först inhyrd från bemanningsföretag och sedan årsskiftet anställd i bolaget. Olivia kommer senast från en tjänst på varuhuset NK, där hon sålde skor och accessoarer. I sin tjänst på Sandryds kommer hon, precis som Hannele, arbeta med egna kunder samt orderhantering via telefon och mail. Olivia ansvarar dessutom för Sandryds showroom och ser till att det är snyggt och välfyllt. Olivia ser fram emot att växa i sin säljarroll och tycker det är extra roligt med egna kunder.