Nu byter X-skylt namn

Publicerad
2017-11-09
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

I ett nyhetsbrev från branschkollegan Sign &Print skriver man, att det digitalt storformatstryckeriet och familjeföretaget X-skylt i Sollentuna ska byta namn till More Print.

– More Print är ett namn vi vill växa med, säger Tom Lundgren, operativ chef på företaget, till Sign&Print och fortsätter;
– X-skylt startade 1990 med fokus på skyltning, men har utvecklats till ett omfattande storformatstryckeri sedan dess. I dag vet inte alltid kunderna vad vi är kapabla till.

Tidigare har företaget levt på gott rykte och har inte varit så aktiva inom försäljning, men med det nya namnet vill de vara tydligare med vilka de är. Namnet ska fungera internationellt och bredda kundbasen. Med större utrymme i de nya lokalerna kan de öka produktionen.

– Det är ju ingenting fel på att växa lite. Vi flyttade till nya lokaler för två år sedan, för att ha möjlighet att klara större volymer.
– Det var också därför vi nyligen investerade i en Jeti Ceres RTR3200 LED från Agfa Graphics.

Maskinen från Agfa köpte de direkt på Sign&Print-mässan i februari i år och kort därefter var den installerad. Sedan tidigare har man en Jeti Titan, och har tidigare haft två andra maskiner från Agfa Graphics.