Hemligheten väckt

Hemligheten väckt

Publicerad
2017-11-08
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Förpackning

När Tim Cook, VD på Apple, tweetade om besöket på Iggesunds Paperboard nystades historien upp. Kontakten mellan de båda företagen tog sin början redan 2005 och har varit hemlig för allmänheten sedan dess. Iggesund bekräftar samarbetet i ett pressmeddelande till Screen&Marknaden.
Iggesund, som är en del av Holmen-koncernen, producerar alla exklusiva och eftertraktade lyxförpackningar, som Apples produkter levereras i.

– Vi är stolta och glada över att ha Apple som kund, kommenterar Arvid Sundblad, global marknadsdirektör på Iggesund Paperboard.

Kartongen som används heter Invercote och nyttjas av några av världens mest exklusiva varumärken, till bl a; vykort, broschyrer och bokomslag av hög kvalitet, samt till förpackningar för kosmetika, parfym, choklad, medicin och tobaksprodukter.