Glöm inte Nordic Profile Fair i januari

Glöm inte Nordic Profile Fair i januari

Publicerad
2017-11-28
Skribent
Redaktionen

Under tre dagar, 16-18 januari, samlas merparten av branschen på Nordens största mässa för profil- och promotionsprodukter. Utställarkatalogen är fullmatad av leverantörer och återförsäljare från; Sverige, Norge, Danmark, Nederländerna, Tyskland, Polen, Belgien, Portugal, Tjeckiska Republiken och Ungern.

Till mässan bör man hämta appen Elmia Guide, som kan förbereda besöket. Där kan man finna de senaste nyheterna, information, program, aktiviteter och seminarier. Men det finns även en praktisk hallkarta för att kunna navigera fram genom vimlet på enklast sätt.

Öppettiderna är 09:00 till 18:00 för de första två dagarna samt 09:00 till 15:00 på den avslutande torsdagen.

Klicka här för att komma till registreringen