Centrum blev city, city blir centrum

Centrum blev city, city blir centrum

Publicerad
2017-11-22
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

Köpcentret Vällingby City i Stockholm presenterade nyligen en ny grafisk identitet. Nu går man tillbaka till rötterna och byter namn till Vällingby Centrum igen, vilket det hette vid invigningen den 14 november 1954.

– Vi vill självklart lyfta och ta tillvara på de unika egenskaper som Vällingby Centrum har. Namnbytet känns därför väldigt bra, eftersom namnet nu speglar det vi faktiskt är, säger Camilla Lager, centrumledare och marknadsansvarig för Vällingby Centrum.
– Många med anknytning till Vällingby hyser stor omsorg för centrumet, där namnet är en viktig del och har väckt känslor. Det stora engagemang som finns hos våra besökare ser vi som en styrka och är något vi vill värna om.