En skonsammare hink

En skonsammare hink

Publicerad
2017-10-10
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Produktmedia

Karl-Hilmer Johansson Kollén är tämligen känd som tumstockens uppfinnare, 1883. Han lade grunden för vad som kom att bli Hultafors, en internationell verktygsproducent. Tidigare i år presenterades deras senaste innovation; den ergonomiska verktygshinken.
Den beskrivs som en hink som är bekväm att lasta och bära. Verktygshinken ska vara en enkel och smidig lösning när avancerade verktygslådor inte är ett självklart val.

– Istället för att uppfinna hjulet på nytt har vi tagit en lösning som vi ser att hantverkare gillar och förfinat den med smart ergonomi som är skonsam mot kroppen. Samtidigt erbjuder vi en möjlighet att representera sin firma på ett snyggare sätt. Därför hoppas vi att vår verktygshink ska bli en ny favorit, säger Håkan Carlsson, produktionschef på Hultafors.

Verktygshinkens form är avlång och materialet är hållbar PP-plast. Det går även att fästa hinken med axelband för att underlätta vid klättring på exempelvis en stege.