Sericomex blir ny återförsäljare för Flexa

Sericomex blir ny återförsäljare för Flexa

Publicerad
2017-09-18
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Expansionen av det italienska varumärket Flexa fortsätter med fart, genom att AddExport står som generalagent i Norden och Baltikum. Nu har Sericomex, med säte i Landskrona, blivit ny återförsäljare.

– Vi är glada att presentera Sericomex som ny återförsäljare av Flexas produktsortiment, för efterbehandling av storformat. Idag är den största flaskhalsen, för företag som arbetar med storformat, tiden och ansträngningen för efterbehandling så som laminering och skärning av tryckta produkter.
– Flexa har mer än 20 års erfarenhet av att tillverka utrustning för efterbehandling, idag har vi ett komplett produktsortiment som håller hög kvalitet till förnuftiga priser. Vi ser stor utvecklingspotential i varumärket Flexa och kommer fortsätta etableringen tillsammans med våra återförsäljare, säger Markus Rydberg, VD på AddExport.

– Sericomex ska vara en One Stop Supplier för våra kunder och därför söker vi alltid efter nya, spännande produkter. AddExport Sweden AB har en intressant produktportfölj, som vi nu kommer ta del av, säger Martin Möllborn, platschef på Sericomex.
– Det kommer ge oss spännande möjligheter att erbjuda våra kunder en komplett produktlösning. Detta är ett viktigt steg i Sericomex utveckling och vi ser fram mot ett spännande samarbet.