Obelisk Foam Plotter vinner

Obelisk Foam Plotter vinner

Publicerad
2017-09-28
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

På Sign, Print & Pack i Odense, Danmark vann Obelisk Foam Plotter pris som Årets bästa skylt- och expoprodukt. Generalagenten i Norden och Baltikum AddExport, var på plats tillsammans med den danska återförsäljaren Vikiallo, när de visade upp frigolitskäraren.

– Vi ser ett otroligt stort intresse för att enkelt kunna tillverka 3D-skyltar. Med Obelisk Foam Plotter kan alla tillverka profilbokstäver, även de företag som idag inte har fräsmaskiner eller metallproduktion, säger Markus Rydberg, VD på AddExport.
– Obelisk tar liten plats och passar hos alla skyltföretag och monterbyggare. Tillverkning av skyltar i polystyren ger en kostnadseffektiv tillverkning, då materialet är billigt i förhållande till värdet på den färdiga skylten. Det finns helt enkelt möjlighet att tjäna pengar här.

Obelisk Foam Plotter lanserades på mässan Sign & Print i Stockholm, tidigare i år.

https://www.folier.se/?utm_source=screenmarknaden&utm_medium=webannons&utm_campaign=allman