Nya lokaler för Hogia

Nya lokaler för Hogia

Publicerad
2017-09-26
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

En ny kontorsbyggnad med plats för 200 nya medarbetare på 5 500 kvadratmeter, tar plats utanför Stenungsund till det familjeägda datalösningsföretaget Hogia. Företaget utvecklar ekonomi- och affärssystem, personal- och lönesystem samt lösningar för transportbranschen.
I dagsläget har man drygt 550 anställda och kunder i hela norden.

– Den nya byggnaden visar våra ambitioner att fortsätta växa långsiktigt i Stenungsund. Vi rustar oss för framtiden och då bygger vi stort. Vi vågar göra det tack vare en urstark ekonomisk situation och många kompetenta medarbetare, säger Bert-Inge Hogsved, grundare och VD för Hogia-gruppen.

Bygget tar sin början nu under hösten 2017 och beräknas vara färdigställt om 2 år, hösten 2019. Gert Wingårdh har ritat byggnaden.