Kunskapsportal om tryckfärg

Kunskapsportal om tryckfärg

Publicerad
2017-09-28
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Siegwerk är den internationella tillverkaren av tryckfärger och lösningar för förpackningar, etiketter och kataloger. De har nu lanserat en digital kunskapsportal; Ink Safety Portal, som ska hjälpa kunder med produktionssäkerhet och föreskrifter gällande tryckfärger.

– Med vår Transparency Label visar vi vårt globala ansvar, för produktsäkerhet samt reglerings- och varumärkesägares krav. Etiketten står för vårt engagemang för kompromisslös proaktiv insyn.
– Det delade ansvaret gör det möjligt för våra kunder att skriva ut en säker och kompatibel produkt och se till att vi håller vad vi lovar, skriver Herbert Forker, VD för Siegwerk, i ett pressmeddelande.

https://www.folier.se/?utm_source=screenmarknaden&utm_medium=webannons&utm_campaign=allman