Frukostseminarium med rapportsläpp

Publicerad
2017-09-22
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Ekonomi

Den 13 juni släppte handelns ekonomiska råd årets första rapport som tar upp digitaliseringens växande betydelse för handeln. Den innehåller även ett möjligt scenario för utvecklingen under de kommande åren och en historisk genomgång av utvecklingen de senaste 150 åren.
Samma dag, med start kl. 08:30 hölls ett frukostseminarium på Paradiset Matmarknad, Regeringsgatan 44, Stockholm. Där Erik Åsbrink, Anna Felländer och Mats Bergman talade om innehållet i rapporten.

– Handelns betydelse har ofta underskattats, vilket är en nackdel för både näringen och samhället. Faktum är att handeln, beroende på definition, svarar för minst 11% av BNP och sysselsättning, skriver Erik Åsbrink i ett pressmeddelande.