Dåligt väder ger ökad försäljning

Dåligt väder ger ökad försäljning

Publicerad
2017-09-27
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Ekonomi

Sommarens blygsamma väderprestation gav onlinebutiken sinful.se runt 40% ökad försäljning av sexleksaker.

– När sommar och sol inte levererar så blir vi svenskar mer kreativa och hittar på saker att göra inomhus istället. I år är det bevisligen många som tycker att sexleksaker är ett kul sätt att kunna njuta av och utforska varandra på, säger Mathilde Mackowski, medgrudare av Sinful.

Sommarens trend har varit appstyrda sexleksaker, vilket gör att användarna har kunnat njuta av varandra, även på avstånd.

– De senaste åren har vi sett fjärrstyrda produkter som ger mannen möjlighet att ta kontroll över kvinnas njutning, men nu kan faktiskt kvinnan också styra mannen, fortsätter Mathilde Mackowski.
– En appstyrd penisring, kallad Verge, har nyligen lanserats och ger användaren möjlighet att koppla upp sig och styra den oavsett var på planeten denne befinner sig.

Vilken tid på dygnet ordarna har kommit in styrs mycket av vädret. I semestertider med grått och mulet väder fick företaget mycket att göra mellan 11 och 12, då många troligtvis valde att ligga kvar i sängen och beställa saker att göra inomhus. Men vid soligt väder rullade ordarna in på kvällen.