Color and Shade vann ett skärbord

Color and Shade vann ett skärbord

Publicerad
2017-09-22
Skribent
Redaktionen

Under årets Fespa-mässa anordnade Roland DG en tävling, där det tyska företaget Color and Shade blev utropade som vinnare. Vinsten var en helt ny CAMM-1 GR-640, det snabbaste skärbordet i klassen på upp till 1 485 mm per sekund.
Företaget Color and Shade skapades 2004, har en styrka på 5 anställda och sysslar med digitala utskrifter i form av vinyler, bildekor, skyltar, banners och mycket mer.

– Jag kan fortfarande inte fatta det och jag är väldigt glad över vinsten. GR-640 har stor potential och blir ett perfekt tillskott till vår verksamhet. Kan knappt vänta tills vi kan börja använda det, säger Anderas Rösch, grundare och VD på Color and Shade.

https://www.folier.se/?utm_source=screenmarknaden&utm_medium=webannons&utm_campaign=allman